Praktické info

Stravování

Na místě bude možné zakoupit zdravé občerstvení, teplé jídlo a nápoje. Chceme snížit produkci odpadu,  prosíme, přivezte si vlastní nádobí (příbor, talíř, misku, skleničku atd.), abychom minimalizovali dopad na životní prostředí.
V případě, že nebudete chtít nic kupovat, dovezte  si vlastní zásoby. Obchodů je v okolí opravdu poskrovnu.

Alkohol

Naším záměrem je se spolu s Vámi napojit na vyšší vibrační úroveň, i proto se na festivalu nebude prodávat žádný alkohol. V případě, že budete chtít konzumovat svůj alkohol, prosíme, učiňte tak mimo prostory festivalu a v rozumné míře. Oceníme, když i jiné psychoaktivní látky necháte doma.

Voda

Na místě bude tank s pitnou vodou + na místě je pitný pramen.

Ubytování

Vlastní stan

Ubytování ve vlastním stanu na louce nebo v lese je zadarmo.

Karavany/Campery

Místo pro parkování vozidel a karavanů bude u lesa. Je dobré parkovat podél plotu blízko výjezdu – v případě deště a bahna bude jednodušší někoho vytáhnout a nezničíme tolik louku.

Chatky

Malé dřevěné chatky jsou k dispozici. Chatky jsou jednoduše zařízené, vezměte si s sebou spacák a polštář (viz fotky). Pozn. Ubytování v chatkách se platí předem.

Sociální zařízení

Na místě jsou toalety a sprchy s teplou vodou.

Parkování

Místo pro parkování vozidel a karavanů bude u lesa. Prosím neparkujte zde žádná vozidla, kterým unikají jakékoliv kapaliny, celý prostor patří k ekologické farmě.

Co si vzít s sebou

Přivezte si jógamatky a přikrývky – budou se hodit na aktivity i relaxaci.

Nezapomeňte na teplé oblečení – po celou dobu bude hořet oheň, nicméně přichází podzim, tak se raději připravte na cokoliv.

Přivezte si hudební nástroje – budou se hodit k ohni.

Jazyk a překlad

Jedná se o vícejazyčnou událost. Pokud budete potřebovat překlad, upozorněte nás až dorazíte nebo na začátku semináře / přednášky. Najdeme někoho ve skupině, kdo vám bude asistovat, protože chceme, abyste si toho odnesli co nejvíce. 

Fotografování

Naši akci bychom rádi dokumentovali. Pokud si nepřejete, aby byla pořízena vaše fotografie, můžete nás o tom informovat a můžete to říci i přímo fotografovi, kterého vidíte.

Co znamená rituál s rapé?

Součástí naší práce je i vzdělávání okolí o užívání medicíny „rapé“. Naším záměrem je otevřít kruh sdílení této medicíny s lidmi, jež již zkušenosti mají, avšak i s těmi, kteří se ještě s touto formou šňupacího tabáku od indiánů, nesetkali. Budeme sdílet poznatky z práce s touto rostlinou, mluvit o způsobech aplikace a samozřejmě „foukat“ to nejlepší, co máme. Budeme zpívat a na kytaru hrát „medicínské“ písně, abychom oslavili ducha a sílu rapé, stejně tak i lesa.


Nakonec to nejvíce důležité – prosíme, přijeďte s otevřeným srdcem i otevřenou myslí